Hakkımızda

Hizmetlerimiz

Referanslarımız

Eğitim

ÜYE PANELİEN

Haberler

Bilişim Sponsoru Olduğumuz Konfeksiyon Makinesi Fuarı Başladı

Tekstil sektöründe kumaşa ve dokusuna uygun şekil veren makinelerin sergileneceği 24. Uluslararası  Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı, 24 Nisan'da ziyaretçilerine kapılarını açtı. AdresGezgini'nin bilişim sponsorluğunu üstlendiği fuar, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. 

Sektör yatırımcıları ve satın alma yetkilileri ile buluşma fırsatı yaratan fuar, ülkenin ihracat hedeflerine hizmet etmeyi amaçlıyor. Konfeksiyon dikiş makineleri, pastal serim makineleri, lazer kesim makineleri, temizleme makineleri, metraj ölçüm makineleri, dikiş ve nakış iplikleri, etiketleme ve desen baskı sistemleri de fuarda ön plana çıkacak ürün grupları arasında yer alıyor. 

Birçok firmanın yeni makinelerinin lansmanını yapacağı Konfeksiyon Makinesi Fuarı'nı 27 Nisan tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz. 

DİĞER HABERLER

EDT Expo Fuarı'nın Çözüm Ortağıydık
Makine Öğrenmesi Eğitimini Tamamladık
Bahçe Dünyası Fuarı'nın Bilişim Sponsoruyuz
AdresGezgini KOSGEB Bilgilendirme Toplantısında
İzmir'den Van'a Uzanan Yardım Eli
AdresGezgini AR-GE Ekibi Uzay Yolculuğunda
İstanbul Kitap Fuarı AdWords Destekçisiyiz
Unicera Fuarı'nın Bilişim Sponsoruyuz